Εθελοντές και φίλοι

Το Σωματείο μας απαρτίζεται από 120 περίπου μέλη και από 10μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Τα μέλη βοηθάνε, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και με προσωπική εργασία για να μπορέσουμε να καλύψουμε κάποιες από τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Εκτός από τα μέλη της Αδελφότητας, μεγάλη βοήθεια παρέχουν και φίλοι του Μεκείου. Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιους, αλλά τους ευχαριστούμε όλους.

Οι πολύ ταλαντούχοι φωτογράφοι που ανέδειξαν τους χώρους του Μεκείου. Ευχαριστούμε πολύ την Κατερίνα Κούρου, τη Σταυρούλα Συγκούνα, την Κατερίνα Ελευθεριάδου, την Αγγέλα Φίλιου, την Κίτσα Καψάλη, τον Γιάννη Μπενέκο, τον Ιωάννη Μπράτη και όλους τους φίλους και φίλες που μοιράστηκαν μαζί μας φωτογραφίες του Μεκείου μέσα στο χρόνο. Φωτογραφίες τους θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, όπως και στη σελίδα μας στο facebook.

Φυσικά ευχαριστούμε για όλα την κυρία Τίνα Δογορίτη που την αγαπάμε πολύ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα πούμε, επίσης, στην εταιρία Γκέκας ΑΕΒΕ, που πάντα μας βοηθάει και μας στηρίζει δωρεάν με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, όπως επίσης και τον Γιάννη Εγγλέζο για τη βοήθεια που μας προσφέρει ώστε να είμαστε λαμπεροί στις γιορτές του Μεκείου.

Την υπέροχη αρχιτεκτονική ομάδα so·φi·ta, που αποτελείται από την  Ηρώ Παπαγιαννοπούλου και τον Γαβριήλ Μπουζέλο, που μας έχουν στηρίξει σε απίστευτο βαθμό με δωρεάν μελέτες και προσωπική εργασία.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη Βασιλική Μπέσιου για τη δωρεάν συμβουλευτική που μας παρέχει τόσο καιρό, καθώς και για τις ιδέες της. Οι ώρες που έχει σπαταλήσει  για μας είναι ανυπολόγιστες.

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και το προσωπικό του  Αρσακείου Νηπιαγωγείου-Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων και του Αρσακείου Γυμνασίου-Λυκείου Ιωαννίνων για την ευγενική δωρεά τους.

Η Βαρβάρα Αγγέλη με την πένα της μας στηρίζει και γι’ αυτό την ευχαριστούμε πολύ.

Δεν ξεχνάμε την ΒΙΚΟΣ Ζαγοροχώρια για την δωρεάν διάθεση νερών και αναψυκτικών για τη 1η Biennale Δυτικών Βαλκανίων.

Τέλος είμαστε σίγουρες ότι υπάρχουν και άλλοι που ξεχάσαμε αλλά δεσμευόμαστε ότι θα επανορθώσουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα του Μεκείου